Subota, 25. Lipanj 2016.     
    
Izjava dana:

Bitka za svaki glas u Poreču – aktivisti Ljube Kosića potežu i bejzbol palice (FOTO)

Ljubo Kosić-lista

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Poreča Ljubo Kosić u drugom krugu neće moći računati na podršku HDZ-a, iako je to želio. Kosić je u prvom krugu dobio 45,56 %, a kandidat IDS-a Edi Štifanić 44,05 % glasova. U prvom krugu još je bio samo jedan kandidat, HDZ-ovac Nikola-Nino Smolčić, koji je dobio 7,17 % glasova i to bi glasovi u drugom krugu mogli presudno utjecati na izbor novog gradonačelnika Poreča.

Porečki HDZ je donio odluku da neće podržati niti jednog kandidata, već svojim članovima i simpatizerima savjetuju da glasuju po vlastitoj volji i savjesti.

– Gospodin Rodoljub Kosić nas je kao nezavisni kandidat u drugom krugu izbora za gradonačelnika Poreča pozvao i od nas zatražio podršku, no čvrsto smo se opredijelili protiv bilo kakve političke trgovine s bilo kime, rekao je predsjednik porečkog HDZ-a Filip Stopić.

Izvor: istarski.hr  30.05.2013.

Da se sve veća izborna nervoza s kandidata prenosi na simpatizere potvrđuje i nemio događaj koji se danas zbio u Poreču i o kojem smo obaviješteni mailom.

Simpatizeri nezavisnog kandidata Ljube Kosića bejzbol palicama su nasrnuli na mladića i djevojku, prolaznike koji su slučajno srušili Kosićev plakat sa stupa javne rasvjete.

Napadači su od napada odustali nakon što ih je djevojka slikala mobitelom. Mladić ja cijeli slučaj prijavio policiji.

Napad u Poreču

Izvor: lokalniizbori.com  30.05.2013.

Povezani članci:

| Tiny Url za ovaj članak: http://tinyurl.com/me435zu

komentara

Ostavite odgovor

Vaša e-Mail adresa neće biti objavljena