Utorak, 24. Svibanj 2016.     
    
Izjava dana:

U Šibeniku osvanuli plakati na kojima se Vidoviću i Baranoviću želi ‘ugodan radni tjedan u Zagrebu’

plakat2

Plakati se, potpuno je jasno, obraćaju zamjenicima šibenskog gradonačelnika Franku Vidoviću (SDP) i Petru Baranoviću (HNS) koji su, inače, i saborski zastupnici, te dobar dio svog radnog vremena provode u Zagrebu, umjesto u Šibeniku, na radnom mjestu na koje su ih odabrali birači na prošlim lokalnim izborima.

Jumbo plakat s natpisom ‘Doviđenja, zamjenici gradonačelnika. Želimo Vam ugodni radni tjedan u Zagrebu. Vidimo se za vikend.’ postavljen je na izlazu iz tunela Dumbočica, prema autoputu u smjeru Zagreba. Još jedan plakat, na izlazu s autoputa prema Šibeniku, prije ulaza u tunel Dumbočica stoji: ‘Dobrodošli, zamjenici gradonačelnika. Vikend je…’. Iako pod ove plakate nitko nije potpisan, jasno je kako iza njih stoji neka politička grupacija koja je na ovaj način ušla u predizbornu kampanju i prije njezinog službenog početka.

plakat1

Plakati se, potpuno je jasno, obraćaju zamjenicima šibenskog gradonačelnika Franku Vidoviću (SDP) i Petru Baranoviću (HNS) koji su, inače, i saborski zastupnici, te dobar dio svog radnog vremena provode u Zagrebu, umjesto u Šibeniku, na radnom mjestu na koje su ih odabrali birači na prošlim lokalnim izborima. Također, na predstojećim lokalnim izborima u svibnju dva šibenska dogradonačelnika Vidović i Baranović, zajedno s gradonačelnikom Antom Županovićem još će jednom zatražiti povjerenje građana Šibenika. No, pri tom će nastaviti obavljati i svoju dužnost na koju su odabrani u Hrvatskom saboru. Oni sami, kako su u više navrata isticali, u tome ne vide ništa sporno.

Izvor: sibenskiportal.com, 10.04.2013

Povezani članci:

| Tiny Url za ovaj članak: http://tinyurl.com/d4s5b3v

komentara

Ostavite odgovor

Vaša e-Mail adresa neće biti objavljena